Waarom schaffen steeds meer mensen een sauna aan? 

Vooral in het koude Nederland hunkeren mensen een beetje naar warmte. Een kwartiertje in de sauna helpt je er alweer helemaal bovenop! Even in een sauna gaan, is niet alleen goed voor je geest. Het heeft ook positieve effecten voor je lichaam! Wat deze effecten zijn en waarom steeds meer mensen een sauna aanschaffen, lees je in deze tekst. 

Elimineren van giftige stoffen in het lichaam

De sauna werkt met hete lucht en koud water. Doordat je lichaam een stuk warmer wordt, openen de poriën zich snel. Je gaat veel zweten en giftige afvalstoffen verlaten het lichaam. Ook ziektemakers worden uit het lichaam verwijdert. De sauna zorgt ook nog eens voor een betere doorbloeding waardoor jouw huid van binnenuit wordt gereinigd. Wil jij een sauna kopen van Elite Wellness? Dat kan!

Zorgt voor gewichtsverlies

Terwijl je lekker aan het ontspannen bent in de sauna, verbrand je ook nog eens heel wat calorieën. Het aantal calorieën wat je in een kwartier in de sauna verbrand, komt neer op één à twee uur wandelen of een uur intensief sporten. Bijna iedereen is het er wel mee eens dat een kwartier in de sauna kiezen toch iets minder moeite kost en meer ontspanning geeft. 

Je immuunsysteem versterkt

De blootstelling van je lichaam aan de hoge temperaturen in de sauna zorgt ervoor dat je een immuunsysteem een grote boost krijgt. Hierdoor ontstaat er een productie van witte bloedcellen en antilichamen waardoor je beter bestand bent tegen ziektes en temperatuurschommelingen.

Wil jij een sauna aanschaffen? 

Wanneer jij en sauna aan wilt schaffen, ben je bij Elite Wellness aan het goede adres. Ze helpen jou graag met het meest passende model sauna uit te kiezen voor jou. Er zijn tegenwoordig namelijk zoveel opties dat het kan zijn dat je het even niet meer weet. Elite Wellness helpt jou in deze situatie graag verder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.